Home / Новини / Договір з ворогом! Як Порошенко здає Путіну українські території

Договір з ворогом! Як Порошенко здає Путіну українські території

Сталося! Сьогодні президент України Петро Порошенко зізнався журналістам, що нещодавно мав телефонну розмову з самим керманичем Кремля Володимиром Путіним. Ми смертні можемо лише здогадуватися про що могли говорити обоє достойників, але за словами Порошенка йшлося про дві теми — це повернення заручників та введення миротворчих військ на територію, де четвертий рік точиться україно-російська війна.

Звісно, що як організація, яка складається з бійців-добровольців, ми лише вітаємо рішення про звільнення наших бранців. Але тим не менше шоковані новиною і вважаємо, що в цьому випадку полонені служать ширмою, за якою завуальоване щось значно більше, а насамперед — здача українських територій. Переконані, що введення будь-яких миротворчих військ означає автоматичне визнання злочинних терористичних угрупувань на окупованих територіях.

«Ми також прагнемо, аби кожен військовополонений чимшвидше повернувся до рідної домівки. Але ж не такою ціною! Не ціною здачі українських земель, які политі кров’ю не лише бійців, але й мирних мешканців. У нас є прекрасний досвід Боснії та Косово, коли після розгортання миротворчих сил їхні терористи були визнані на законодавчому рівні. Боїмося, що таке саме чекає і нас. Взагалі такі рішення обговорюються в штабі ООН чи НАТО, в присутності журналістів і іноземних експертів, але точно не тет-а-тет з головним ворогом нашої країни. Є і ще один аспект. На днях угрупування «Вагнер», яке називають приватною армією Путіна, зазнало нищівної поразки в Сирії, де американці не залишили від бойовиків і мокрої плями, а тепер Путін хоче відновити репутацію завдяки своєму доброму дружкові Пєті?

Вважаємо це неприпустимою ситуацією, а Порошенка прямим ворогом України. Бійці УПА не даремно говорили, що перемовини із окупантом можуть тривати не довше автоматної черги. Тільки шкода, що Петро Олексійович дуже погано знає, або не хоче знати нашу українську історію», — зазначила керівник «Об’єднання добровольців» Олена Живко.

В організації переконані, що введення миротворчих військ в подальшому призведе до федералізації окупованих територій. Вони стануть язвою на тілі держави, яку ворог використовуватиме для дестабілізації ситуації та впливу на неї.

 

 

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator