Home / Без категорії / Помста мера-злодія за акцію пікету

Помста мера-злодія за акцію пікету

Ми, бійці та активісти всеукраїнської організації «Об’єднання добровольців, сьогодні з подивом для себе дізналися, що наші воїни, а це люди, більшість з яких пройшли через горнило російсько-української війни, фігурують у розслідуванні інтернет-ресурсу «Zaxid.net» як тітушки чи небезпечні злочинці.

У своєму матеріалі «Ідентифікація тітушок» журналісти сайту виставили світлини деяких наших бійців та пропонують читачам впізнати їх. Причому, всі фотографії зроблені 27 листопада під час акції протесту під Вищим антикорупційним судом, де вирішувався розмір застави для міського голови Львова Андрія Садового, якого підозрюють у корупції.

У відповідь на це «Об’єднання добровольців» хоче заявити, що члени організації справді брали участь в пікеті суду. Але робили це без будь-яких вигод для себе, а з ідейних міркувань, позаяк щиро вважаємо, що запитань до міського голови Львова за час його керування містом назбиралося більш, ніж достатньо.

Саму ж появу такого матеріалу на ресурсі  «Zaxid.net», який підконтрольний саме Андрію Садовому, вважаємо намаганням вчинити певний тиск на нашу організацію.

Не розуміємо навіщо публікувати світлини наших бійців, з міркуванням необхідності їхньої ідентифікації, якщо ми ні від кого не ховаємося, присутні, як у публічному так і мережевому просторі. Якщо ж пан Садовий чи його ручні журналісти вважають, що наша організація скоїла якусь протиправну дію, то пропонуємо йому звернутися до правоохоронних органів, які точно розставлять усі крапки над «і». Інакше їх розставлять наші бійці, які невдовзі завітають до керманича міста в гості і яскраво доведуть, що їх розшукувати немає необхідності.

Також нагадуємо, що мера ми пікетуємо не вперше. Разом з громадськістю ми мали до нього запитання, коли на Безпековому форумі, який проходив у місті, на карті з’явилися ЛНР та ДНР. З цього приводу ми звернулися до СБУ.

Ми мали до нього запитання, коли в час війни, де гинули наші хлопці, він організовував фестиваль і красувався разом з другом Путіна – Михайлом Фрідманом, співпрацюючи з російським бізнесом.

Тому появу наших хлопців, які мають високі військові відзнаки та ордени, у списках тітушек вважаємо неприпустимою помилкою журналістів «Zaxid.net» та особисто мера Львова Андрія Садового.

Сподіваємося, що це непорозуміння найближчим часом буде вирішене.

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator