Home / Без категорії / Кожен з нас родом з країни дитинства.

Кожен з нас родом з країни дитинства.

Усім відомо, що кожен з нас родом з країни дитинства. Питання дітей без виключення може стосуватися абсолютно усіх на планеті. Дитинство – це період безтурботних рожевих мрій, барвистих, приправлених синьо-фіолетовим відтінком магії та снів. А цього річ свято для малечі з гарячих точок організували добровольці спільно з благодійною організацією « Україна та Українці разом» https://www.facebook.com/help.ukraine.nyc. Хочемо розповісти вам про одну з таких феєричних подій.

Для вихованців Львівського будинку дитини №2, де проживають тепер діточки з Запоріжжя та Маріуполя волонтери завітали з солодощами та засобами дитячої гігієни. Та все таки найбільше діточок потішили не солодощі а час проведений з волонтерами. Вихователі турботливо ставляться до діточок, про те вони хочуть батьківської уваги.

«Після пекельних подій що відбуваються сьогодні у нашій країні, великим щастям є посмішки діточок які приїхали з міст де точаться важкі бої, тому вони зарядили нас позитивом і вірою в те що Україна має перемогти, заради кожної дитини»  – зазначила очільниця Об’єднання Добровольців Олена Живко https://www.facebook.com/elenalviv/

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator