Home / Новини / Пікет “Рошену”: “Моя дитина не хоче цукерок! Поверніть їй батька!”

Пікет “Рошену”: “Моя дитина не хоче цукерок! Поверніть їй батька!”

“Моя дитина не хоче цукерок! Поверніть їй батька!”, “Скалічені діти – багатий олігарх”, “Бізнес процвітає – реабілітації немає!”. З такими гаслами сьогодні бійці та активісти “Об’єднання добровольців” прийшли з пікетом до магазину “Рошен” у Львові. Їх підтримали родичі воїнів-добровольців, які загинули на сході країни. Кажуть – вони давно втратили рідних і обурені, що на п’ятому році війни влада досі не визнала бійців.
– Мій чоловік пішов добровольцем на фронт і там загинув ще у червні 2015 року. Маленький син залишився напівсиротою З тих пір нас годують самими лише обіцянками, але і понині добровольці не визнані державою.
Мені гірко на це дивитися, адже хочу щоб коли дитина виросла, то знала, що її батько справжній герой, який боронив Україну, а не вояка, що загинув невідомо де. Ми розуміємо, що за все, що робиться в державі, відповідає наш президент. Тому сьогодні прийшли з пікетом під його магазин, щоб нагадати – поки він успішно будує бізнес, герої України залишаються без визнання, – говорить Іваник Марія.
– Нещодавно ми уже пікетували Верховну раду, яка не хоче прийняти законопроект №7190, про визнання добровольців учасниками бойових дій. Найбільше цей законопроект блокують депутати від провладного «Блоку Петра Порошенка». Коли президент приїжджав до Львова, ми зустрілися з ним і передали вимоги. Він обіцяв розібратися, але так і не відреагував.
Власне, сьогодні ми розпочинаємо всеукраїнську акцію. Вона стартує у Львові, але пройде і у всіх найбільших містах країни. Сподіваємося, що гарант почує нас і зрозуміє завдяки кому він може будувати такий успішний бізнес, хто захистив територію держави. Бо якби хлопці не стали першими до лав і зараз над містами висіли російські триколори, то я сумніваюся, що Порошенко міг би провадити хоч якийсь бізнес.
Спершу пікетуємо магазини «Рошен». Якщо ж гарант до нас не дослухається, то зробимо візит до його маєтку під Києвом і подивимося ще раз йому в очі. Можливо тоді він побачить усі проблеми, з якими стикаються добровольці, – прокоментувала організацію пікету керівник «Об’єднання Добровольців» Олена Живко.

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator