Home / Новини / Незалежність далася нам великою кров’ю. Наше завдання перед нащадками –  будь-що її зберегти.

Незалежність далася нам великою кров’ю. Наше завдання перед нащадками –  будь-що її зберегти.

НезаленжністьУкраїнці, так історично склалося, що нашому багатостраждальному народові доводиться постійно відстоювати свою ідентичність та суверенність. Сьогоднішня 25 річниця Незалежності для нас дуже символічна. Вона ознаменована новим витком боротьби нашої нації за свою самобутність та територіальну цілісність під натиском нашого багатовікового ворога – російської імперії. Так вже історично склалося, що наша квітуча та родюча земля та працелюбний народ, завжди викликали  заздрість і ненависть в сусіда-окупанта.

Нинішній чвертьстолітній ювілей Незалежності проходить під вибухами снарядів та під свистом куль на Донеччині і Луганщині. Якби не безстрашні воїни ЗСУ, підрозділи силовиків, добровольці,  які ні лінії фронту щодня жертвують найціннішим – своїм життям, цього свята для нас сьогодні могло б не бути.

Насамперед, ми хочемо привітати з Днем Незалежності наших захисників. Також, ми вітаємо з ним волонтерів, які допомагають армії, медиків,  які рятують життя нашим військовим, а також – усіх свідомих громадян, які вирішили скинути з себе тенета ненависного «совка» та гордо називати себе українцями.

Ми щиро сподіваємося, що усі наші жертви не будуть марними. Що наступний 26-ий  рік Незалежності ми святкуватимемо під мирним небом, вигнавши окупанта з нашої землі. Переконані,  що нам під силу буде здолати й внутрішнього ворога: 5-ту колону у вигляді «іуд»,  які засіли у владі , викорінити в державі  корупцію і «кумівство».

Ми повинні пам’ятати – в наших жилах тече кров наших славних пращурів: могутніх воїнів Київської Русі, безстрашних запорізьких козаків, холодноярівців та бійців УПА, тож, жодному ворогу ми не підкоримося, навіть найбільш грізному і підступному.  Незалежність далася нам великою кров’ю. Наше завдання перед нащадками  будь-що її зберегти!

Разом переможемо!

Слава Україні!

Національний рух «Державницька ініціатива Яроша» Львівщини

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator