Home / Новини / «Об’єднання добровольців» про державного зрадника Олега Свинарчука-Гладковського

«Об’єднання добровольців» про державного зрадника Олега Свинарчука-Гладковського

Бійці та активісти «Об’єднання добровольців» обурені тими фактами, які виклали журналісти програми «Наші гроші» по розкраданню державного майна заступником секретаря Ради національної безпеки та оборони Олегом Гладковським, якого звинувачують у присвоєнні сотень мільйонів гривень.

Ми підтримуємо заяву колишнього віце-спікера України Олега Кошулинського та вимагаємо негайно притягнути до кримінальної відповідальності усе злодійське угрупування.

В той час, коли хлопці проливають свою кров на східних кордонах держави, ці люди особисто збагачувалися обкрадаючи армію. Вважаємо, що у час війни такий злочин має знайти якнайсуворішу оцінку від суспільства та правоохоронних органів.

 

Заява

Вимагаємо негайно затримати державних зрадників.

Правоохоронні органи повинні невідкладно порушити кримінальне провадження щодо організованого злочинного угруповання Свинарчука-Гладковського, яке діяло під прикриттям Президента України та в час війни розкрадало кошти, спрямовані на озброєння армії. Фігуранти справи мають бути затримані та ув’язнені за статтею 111 Кримінального кодексу України “державна зрада”.

Застерігаємо керівництво правоохоронних органів про персональну відповідальність у разі, якщо державні зрадники втечуть з України.

Вимагаємо від народних депутатів створити Тимчасову слідчу комісію щодо імпічменту Президента у зв’язку з фактами корупції найвищих посадових осіб держави.

Закликаємо всіх патріотів України мобілізуватись і затримати зрадників.

 

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator