Home / Новини / Захисників Снопківського парку розпочали переслідувати

Захисників Снопківського парку розпочали переслідувати

До прес-служби «Правого сектору» звернулася громадська захисниця Снопківського парку, адвокат Галина Янко. Вона розповіла, що за її будинком розпочалось стеження.  Сьогодні вранці, виїжджаючи з власної оселі, що на вул. Кримська, жінка побачила незнайомця з фотоапаратом, який здійснював зйомку її помешкання. Каже,  фотографував з різних ракурсів: як з дороги, так і з парку. Коли фотографа попросили представитися, він назвався ріелтором Іваном.

Галина Янко розповідає, її  чоловік, що був поряд, своєю чергою, також розпочав відео зйомку дій невідомого фотографа. «Коли ми почали йому задавати інші запитання, стосовно замовників зйомки, хто давав інформацію з цього приводу,  чоловік почав втікати . Навздогін я його запитала чиє замовлення він виконує,  і чи не робить це, аби потім мене відстрілювати, він повернувся і каже: «Так» – розповіла Галина Янко. Після інциденту жінка одразу ж поїхала у Галицький райвідділ міліції, де написала заяву про переслідування та погрози життю. Також вона надала міліції відзняте відео.

Галина Янко  припускає –  фотограф-утікач міг виконувати замовлення людини, якій перешкодили здійснювати вирубку дерев під ймовірну житлову забудову у парку Снопківський.  Нагадаємо, 10 квітня цього року мешканці вулиці Кримська спільно з активістами «Правого сектору» пікетували перед львівською Ратушею з вимогою припинити незаконну вирубку дерев у Снопківському парку.

Прес-служба «Правого сектору»

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator