Home / Новини / «За «липове» рішення – «липові» гроші!»

«За «липове» рішення – «липові» гроші!»

Львівянам пропонують платити за проїзд у маршрутках «трьома синютками».

Сьогодні вранці львів’янам на зупинках громадського транспорту активісти «Правого сектора» роздавали по «три Синютки». Це символічна купюра, на якій зображений очільник львівського міськвиконкому Олег Синютка. У такий спосіб правосекторівці закликали людей бойкотувати новий трьохгривневий тариф на проїзд у львівських маршрутках, що його минулого тижня погодив Львівський міськвиконком на чолі з Олегом Синюткою.

На переконання активістів «Правого сектора», рішення львівського міськвиконкому про підвищення вже з 1 травня ціни за проїзд у громадському транспорті до 3 грн. є незаконним, аферистичним та вимагає негайної реакції як місцевої громади, так і феміди. «На останньому засіданні Львівського міськвиконкому в присутності представників громадськості було прийнято рішення відтермінувати підвищення вартості квитка на маршрутне таксі до 3-х гривень на ДВА МІСЯЦІ! За цей час мав бути проведений аудит, який показав би реальні заробітки перевізників. І лише після незалежного цього, в разі встановлення доцільності підвищення тарифів, був би сенс повернутися до питання підняття ціни на проїзд. Однак, після того як громадські активісти залишили засідання виконкому, міськвиконком таки прийняв рішення про підняття вартості проїзду у маршрутках до 3 гривень», – зазначає заступник керівника «Правого сектора» Львівщини Віталій Сергатюк. Він каже – таке враження, що хтось зверху «смикнув» виконкомівських «маріонеток» за нитки і вони різко змінили своє рішення.

«Це було зроблено в підступний спосіб не лише через відсутність економічного обґрунтування тригривеневого тарифу, а й через те, що його ввели в дію з 1 травня перед вихідними, коли люди не їздять на роботу, а відтак, не чинитимуть масового спротиву. Тим паче, зараз увага громади прикута не до комунальних афер, а до подій на Сході та Півдні України», – вважає Віталій Сергатюк.

Відтак, громадський актив Львова, зокрема, активісти «Правого сектора» вважає рішення про зростання ціни на проїзд злочинним і корупційним. Ми закликаємо мерію – досить давати надприбутки перевізникам та чиновникам. ЧАС думати про львів’ян, а не про власні кишені

«Правий сектор» закликає бойкотувати ціну в 3 грн. Тисячі львів’ян та водії не повинні коритися зграї можновладців, які через корупційні схеми та тарифи на проїзд «взяті зі стелі», набивають свої кишені людськими грішми.
«Правий сектор» сьогодні роздає «липові» купюри як відповідь на «липове» рішення міської влади. Платимо чиновникам їх же методом!

Прес-центр «Правого сектора»

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator