Home / Відео / Ярош про Дебальцеве: “Винен не якийсь конкретний генерал. Сама система ЗСУ повнісю гнила, дескредитована і деградована”.

Ярош про Дебальцеве: “Винен не якийсь конкретний генерал. Сама система ЗСУ повнісю гнила, дескредитована і деградована”.

Інтерв’ю з Дмитром Ярошем

Найсвіжіше інтерв’ю з Провідником «Правого Сектору» було записано біля лікарняного ліжка Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечнікова. В його першій частині Дмитро Ярош досить детально викладає своє бачення cтрагічних подій у Дебальцево та пояснює імовірні причини відступу частин Збройних Сил України з утримуваних позицій. Аналіз ситуації виходить за межі дебальцевських подій і сягає цілком аргументованої та дещо гострої критики президента з боку Провідника «Правого сектора».

У другій частині Дмитро Ярош розкриває своє бачення Мінських угод та розповідає про диструктивність окремих кроків з боку командування українських військ. Провідник пояснює підгрунття нещодавно озвученої ним ідеї про необхідність формування альтернативного Штабу для командування добровольчими підрозділами та формуваннями на Сході України.

В цьому розділі інтерв’ю Дмитро Ярош говорить про зрадників в офіцерському корпусі ЗСУ та про необхідність їхнього притягнення до відповідальності. Поза тим розкривається тема бюрократичності армійських структур та принципово нова система організації військових фомувань, яка втілена в феномені Української Добровольчої Армії (ДУК «Правий Сектор»).

У цьому розділі інтерв’ю Провідник говорить про своє бачення процесу децентралізації влади в рамках впроваджуваної політичної реформи та розкриває таємниці підготовчої роботи над законопроектом про соціальний захист учасників бойових дій, котрі воювали в складі добровольчих формувань.

“Правий сектор” Київ

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator