Home / Новини / Свято Миколая для дітей героїв АТО

Свято Миколая для дітей героїв АТО

«Я чекаю від Миколая «Лего» і машинку на пульті. Але, напевно, не принесе мені, бо я був дуже нечемний. Не слухав маму і бабцю, а тата нема – він на війні. Вже давно поїхав…», – своїми мріями про свято ділиться семирічний Олежик. Разом із іншими дітками, батьки яких нині боронять Україну на Сході, він прийшов подивитись святкову виставу у Театр юного глядача. Власне, свято для спадкоємців наших героїв сьогодні спільно організували «Автомайдан-захід» та ГО «Правий сектор-захід».
«Нині Добровольчий український корпус «Правого сектора» воює на передовій. Фактично щодня гинуть наші хлопці. Найменше, що ми можемо зробити тут, з тилу, а тим паче перед святом Миколая, яке традиційно є дуже важливим для галицьких дітей – це приділити увагу дітям. Причому, хочу наголосити: «Правий сектор» Львівщини організована сьогодні свято не лише для дітей наших бійців ДУК, серед запрошених дітей – чимало з сімей військовослужбовців», – зазначив під час святкового дійства речник ГО «Правий сектор-захід» Тарас Кузяк.
Кошти на організацію свята для маленьких мешканців Львівщини пожертвували місцеві бізнесмени. Так, за місць часу вдалося назбирати близько 20 000 грн. «За ці кошти ми купили квитки на виставу та подарунки. В пакетах – солодощі, фрукти, учнівське канцелярське приладдя. Ми хотіли, аби діти наших героїв також відчули свято. Гадаю, це стане доброю традицією, яка збережеться і тоді, коли війна закінчиться і наші захисники повернуться до своїх сімей», – заявив керівник ГО «Автомайдан-Захід» Андрій Ребець.

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator