Home / Новини / Роман Дідусь – черговий політичний шулер, який маніпулює підтримкою Яроша

Роман Дідусь – черговий політичний шулер, який маніпулює підтримкою Яроша

Дідусь

На Львівщині, нажаль,  не перевелися  недобросовісні політики які намагаються ввести виборця в оману  та незаслужено піаряться  на доброму імені «Правого сектора» та його Провідника Дмитра Яроша. Так, кандидат до Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Роман Дідусь у своїй агітаційній газеті в підлий спосіб присвоїв собі підтримку Провідника «Правого сектора». У статті під заголовком «Змагатимеш до поширення сили, слави, багатства і простору Української держави» Ярош нібито закликає мешканців області віддати голоси на виборах до Львівської обласної ради за Романа Дідуся.

«Львівські політики вдаються до вершини цинізму придумуючи для себе підтримку нашого  лідера. Фотографію газети з цією публікацією від Дідуся , я особисто надіслала Дмитру Ярошу. Він мені зателефонував і повідомив, що ніякий Роман Дідусь до нього за підтримкою не звертався. Більше того, як ми неодноразово наголошували «Правий сектор» не бере участь у цьогорічних виборах до місцевих рад і не надає офіційної підтримки жодним політичним партіям чи кандидатам від них» – зазначила член проводу ЛОО «Правого сектора» Олена Живко.

Нагадаємо, це вже не перший випадок політичного шулерства на імені Дмитра Яроша та «Правого сектора». На минулому тижні представники «Правого сектора» змушені були вилучити тираж газети «Укроп» яку роздавали з  агітаційних наметів уЛьвові. Там  на першій шпальті було зображено фото Дмитра Яроша а під ним – номер у бюлетені «Укропу».

Укроп вилучення газети 1

«Правий сектор» Львівщини наголошує, будь-які подальші спроби політичних сил чи певних кандидатів підняти свої рейтинги маніпулюючи підтримкою «Правого сектора» та його лідера Дмитра Яроша будуть неминуче присікатися

Укроп вилучення газети

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator