Home / Новини / “Путін” в підгузках під звуки українського гімну став на коліна за Крим

“Путін” в підгузках під звуки українського гімну став на коліна за Крим

У Львові під російським консульством зібрались активісти, аби нагадати, що Крим – це територія України.

Акція відбулась в річницю псевдо-референдуму під дулами автоматів у Криму 16 березня 2014 року, після якого Росія анексувала півострів та почала на його території етнічні чистки татар та українців

Бійці “Об’єднання добровольців” молодь та небайдужі львів’яни заспівали гімн України та обклеїли паркан консульства листівками “Крим – це Україна, Путін – оккупант”.

Також відбулось невелике театралізоване дійство. Під звучання гімну український доброволець перед воротами консульства поставив на коліна чоловіка в масці президента РФ Володимира Путіна. Імпровізований Путін при цьому був в дитячих підгузниках та розмахував білою ганчіркою.

“Сьогодні на колінах стоїть актор у масці Путіна але, повірте, пройде час і ми поставимо на коліна головного окупанта нашої країни – Володимира Путіна. До цього моменту залишилося не так вже й багато, – наголосив учасників акції, боєць АТО Роман Святошенко.

“Ми зібралися біля консульств Росії, щоб нагадати, що Крим – це Україна, а Росія – окупант. В історії Росія завжди буде Золотою ордою, монголо-татарським ігом, окупантом та вбивцями, які посягають на чужу землю”, – зазначила активіст Олена Живко.

Подібна акція пройшла і у Києві. Там під посольством Росії активісти влаштували флешмоб “Крим – це Україна”.

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator