Home / Новини / ПС Закарпаття – не анархістська група, – Сачко

ПС Закарпаття – не анархістська група, – Сачко

20150727173602
“Ми є чітко структурований підрозділ. Виконуємо накази нашого командування. Ми завжди дотримуємося свого слова і виконуємо накази керівництва. Тому всі заяви про анархістську групу – безпідставні”, – зазначив керівник Правого сектору Закарпаття Олександр Сачко сьогодні під час прес-конференції в Ужгороді.

Правий сектор Закарпаття з початку конфлікту в Мукачеві співпрацює зі слідством і сьогодні вже Олександр Сачко дав свідчення ТСК щодо інциденту. Він стверджує, що хоче допомогти слідству з’ясувати ситуацію. “Більше мене не викликали. Але я готовий до людського нормального спілкування і співпраці з правоохоронними органами. Коли до капелана ДУКу приходять невідомі люди, роблять дикий і варварський обшук, а коли просить показати посвідчення, запитують: ви що не вірите, що ми з міліції? Ті дикі обшуки, які почалися в наших бійців, допити, тиск на родичів… Хоча було сказано, що справою займається не МВС, а СБУ і Прокуратура. Приходили повістки в армію дівчатам, які мають по 18-19 років”, – розповідає Сачко.

Він сподівається, що кадрові призначення, які провів Президент, не будуть ширмою для змін: “Я сподіваюся на системні зміни в області, які призведуть до покращення економічної і соціальної сфери в області”.

Сьогодні метою Закарпатського ПС є відновлення роботи ПС в області, зберегти майно, яке гірким потом і стараннями волонтерів вони надбали. Також вберегти від репресій з боку влади і тиску з боку правоохоронних органів і Ланя сім’ї правосекторівців.

Сачко стверджує, що ПС Закарпаття приписують тероризм. Також Олександр Сачко обурений заявами керівника Закарпатської ОДА Геннадія Москаля щодо того, ніби хлопці мають по кілька судимостей. Вони мають по кілька вищих освіт, зазначає керівник ПС Закарпаття. Тому називати їх бандитами до повного розслідування ситуації некомпетентно.

Сьогодні Правий сектор в Україні займається створенням штабів, які будуть займатися підготовкою референдуму в державі. Це найближчі плани Правого сектору в Україні, зазначила керівник відділу ДУК-інфо Добровольчого Українського Корпусу Алла Мегель, яка другий день перебуває на Закарпатті.

джерело: prozak.info

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator