Home / Новини / “Правий сектор” Львівщини вшанував річницю Революції

“Правий сектор” Львівщини вшанував річницю Революції

Сьогодні минає два роки, від дня, коли українцям увірвався терпець і нація свідомо пішла проти тирана. Під тиском народного гніву система почала розвалюватись.
Спільними зусиллями нам вдалося повалити режим януковича. Ми відстояли своє право на гідність, на правду, свою честь. Здавалося б – перемога. Болюча перемога, омита кров’ю небесної сотні. Ми усі вірили – що здобуте такою дорогою ціною, назавжди закарбується в пам’яті та стане уроком як для влади, так і для народу.
Та, революція не скінчилась – вона трансформувалась у війну. На українську землю після втечі у Ростов «кишенькового» тирана ступив кремлівський окупант. І більшість тих, хто ще учора стояв на Майдані із дерев’яними щитами, взяли у руки вже справжню зброю.
Зараз в країні війна, на якій і далі гинуть українські герої. Тим часом у владних кабінетах і надалі грабують Україну, а про людське око розігрують клоунаду із так званим правосуддям. Ті, хто віддавав накази снайперам та розстрілював героїв Небесної сотні сьогодні розгулюють на волі.
Нас, «Правий сектор» породила Революція Гідності. Саме тому ми як стояли, так і стоїмо за її ідею. Багато з нас із активістів майдану стали бійцями-добровольцями та сформували Добровольчий Український Корпус на чолі з Провідником «Правого сектора» Дмитром Ярошем. А ті, хто залишився в тилу, нищить пухлину корупції, хабарництва та кумівства зсередини держави.
Попереду ще багато роботи. І щоб завершити почате українцям доведеться докласти ще багато зусиль. Зараз всі сили нації зосередженні на тому, аби прогнати окупанта з рідної землі. На черзі – владні кабінети
Ми схиляємо голови перед Небесною сотнею. Хлопці та дівчата ціною власного життя подарували нам шанс жити по-іншому.
Сьогодні “Правий сектор” Львівщини вшанував річницю Революції Гідності. Біля пам’ятника Шевченку активісти символічно відтворили події дворічної давності.Балаклави, бити, бочка з вогнем, бутафорні “коктейлі Молотова” та барикада… А ще – фотовиставка, яка охопила всі періоди Майдану – від розгону студентів, до розстрілу Небесної сотні. За день, не зважаючи на погодні умови, відзначальну акцію відвідали сотні львів’ян.

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator