Home / Новини / Правосекторівці заступилися за матір героя АТО в якої працівниця суду хоче відібрати землю

Правосекторівці заступилися за матір героя АТО в якої працівниця суду хоче відібрати землю

В той час як кращі сини українського народу кладуть свої життя на передовій у боротьбі з кремлівським окупантом, чиновники в тилу, використовуючи службове становище, гноблять та намагаються обібрати солдатських матерів.

До «Правого сектора» Львівщини звернулася мешканка с.Дубрівка Самбірського району Ірина Мащенко. Жінка скаржиться – в той час, як її син , який нагороджений президентським пам’ятним знаком «За воїнську доблесть» воює в АТО, сусідка поклала око на шматок її землі. Жінка каже, вже шукала правди у селищній раді, неодноразово зверталася у різні владні інстанції, та з її односельчанкою Іриною Терлецькою, яка працює секретарем Самбірського міськрайонного суду ніхто не бажає «бити горшки».

Представники «Правого сектора» Львівщини завітали до Дубрівки аби розібратися з подробицями земельних чвар між односельцями. Війт селища Стрілковичі Олександра Хробак, в підпорядкування якої перебуває Дубрівка, розповіла, що у 1998-му багатодітна родина Мащенків купила стареньку хату у Дубрівках. Конфлікт із заможнішими сусідами розпочався, коли жінка назбирала трохи грошей та розпочала зводити літню кухню. Відтоді сусідка-працівниця суду почала викликати на її обійстя різноманітні комісії та перевірки. Тероризувала вона й селищну раду: «Терлецька написала скаргу в управління архітектури, вона вже з’їла нам всі печінки. Ми були змушені навіть запровадити на сесіях селищної ради аудіо та відео фіксацію» – поскаржилась Голова стрілковицької сільради Олександра Хробак.

Після прибуття «Правого сектора» до Дубрівки амбіції працівниці самбірського суду стали вже дещо скромнішими. Пообіцяла активістам стати на захист матері воїна АТО і війт села, навіть попри загрозу судового переслідування з боку пані Терлецької. Разом з тим, правосекторівці навідалися в гості й до керівництва Самбірського міськрайонного суду, аби там повпливали на поведінку своєї підлеглої. Представники Феміди запевнили, що проведуть профілактично-роз’яснювальну роботу зі своєю працівницею.

«Ми беремо під захист матір героя Мащенко і слідкуватимемо за вирішенням цієї справи. Наші хлопці також воюють і гинуть на лінії фронту, тож наш священний обов’язок тут, у тилу, заопікуватися родинами українських героїв, причім незалежно чи воюють вони в Добровольчому корпусі Правого сектора, чи в інших добровольчих батальйона, чи частинах регулярної армії. Тож, ми запевняємо матерів та дружин усіх, чиї сини та чоловіки захищають Батьківщину, і які зазнали утисків чи несправедливого відношення з боку представників органів влади, суддів чи правоохоронців, жодна Ваша скарга або звернення по допомогу не будуть залишені нами без негайного і рішучого реагування!» – заявив керівник ГО «Правий сектор-захід» Віталій Сергатюк.

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator