Home / Допомога бійцям / Після низки складних операцій боєць ДУК «Іван» повернувся додому

Після низки складних операцій боєць ДУК «Іван» повернувся додому

Нарешті, хороша новина. Боєць 5-го батальйону ДУК «Правого сектора» Іван Малісевич, позивний «Іван», переживши низку складних операцій, повернувся додому в Сколе.
У Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. Мечнікова правосекторівцю провели кілька хірургічних втручань. Зокрема, медики приживляли металеву пластину в в тім’я – під час бою у Пісках уламок міни відтяв Івану потилицю і дивом не пошкодив мозок.
Лікування після поранення було важким і довготривалим. Зрозуміло, що воно вимагало чималих витрат. Ситуацію ускладнював ще й той факт, що батько та брат правосекторівця також захищають рідні землі від окупанта. Проте, дякуючи небайдужості людей, Іван Малісевич отримав фінансову допомогу та пройшов курс оздоровлення як у Львові, так і в Дніпропетровську.
«Правий сектор» висловлює щиру подяку та повагу тим, хто не стояв осторонь та долучився до збору допомоги на лікування нашого героя. Зокрема, віддаємо належне Богданові Живку, бійцю Леоніду Морошану, позивний “Козак Шаман”, який був поранений під Дебальцево і віддав «Івану» усі гроші які збирав собі на лікування, Олександру Баришеву , та всім небайдужим українцям які доклались до збору коштів.
Разом переможемо!

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator