Home / Новини / Ми сильні духом, коли ми разом! Захистимо свою домівку, проженемо ворога за межі рідної землі! Слава Україні, Христос Воскрес!

Ми сильні духом, коли ми разом! Захистимо свою домівку, проженемо ворога за межі рідної землі! Слава Україні, Христос Воскрес!

Українці!

Великдень застав нас в час, коли ворог топче українську землю. Кремлівські окупанти підступно проникають в наш дім, провокації чатують повсюди. Це чергове випробування ми мусимо пройти гідно та в єдності. Майдан показав, що українці незламні і сильні. Майдан довів, що наша нація має незламну жагу до життя і в жодному разі не прогнеться перед кулями тренованих терористів і ворожими танками.

З нами Бог!  Віримо, що він не дозволить сплюндрувати Україну московським загарбанцям. Ми, своєю чергою, мусимо бути готовими і тілом, і духом захищати свої землі, не давати  ворогу можливості радіти перемозі. Тому будьмо на варті! Великодні свята – це час очищення, оновлення та пробудження. Час, коли добро, справедливість та чесність правлять світом. Бажаємо нам всім в день Христового Воскресіння спокою та умиротворення. Нехай  родини будуть здоровими та щасливими. Нехай батьки дивляться з впевненістю у завтрашнє своїх дітей. Нехай наша держава видужає від важкої хвороби під назвою сепаратизм та кремлівський імперіалізм.

Ми сильні духом, коли ми разом! Захистимо свою домівку, проженемо ворога за межі рідної землі!

Слава Україні, Христос Воскрес!

Лідер «Правого сектора» на  Львівщині Артем Луцак

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator