Home / Новини / «Лікарняне не врятує від тюрми!» «Правий сектор» вказав на двері одіозному голові  Держсільгоспінспекції

«Лікарняне не врятує від тюрми!» «Правий сектор» вказав на двері одіозному голові  Держсільгоспінспекції

 «Правий сектор» вимагає звільнити  начальника Держсільгоспінспекції у Львівській області Андрія Івасіва.

Сьогодні активісти організації прийшли в кабінет до чиновника, аби вказати йому на двері . Проти одіозного інспектора вже відкрито два кримінальних провадження. Чи то цей факт так вплинув на здоров’я Івасіва, чи він просто вирішив перечекати, проте застати чиновника в кабінеті останніми днями нереально – він занедужав.

«Лікарняне не врятує від тюрми!». Листівками із цим нагадуванням правосекторівці заклеїли двері пустого кабінету пана Івасіва. Аби чиновник зайвий раз не трудився, для нього ж залишили готову до підпису заяву на звільнення, написану  на ім’я голови Держсільгоспінспекції України  Поєдинка  М.С.

На Андрія Івасіва  за останніх кілька років назбиралось чималеньке досьє. Так, він відомий як керівник Пустомитівського Держкомзему, за часів якого при загадкових обставинах вщент згоріла земельна документація району. Тоді були підозри, що до підпалу причетний і сам пан Івасів, проте доказів проти нього у цій скандальній справі знайдено так і не було.

У розпал революції гідності, коли крісло під Януковичем вже хиталось, одіозного Андрія Івасіва призначили начальником Держсільгоспінспекції Львівщини. «Нова мітла по новому замела» – з роботи за промайданівську позицію було звільнено низку працівників. Натомість – призначено нових. Ті, своєю чергою зізнаються, що дали хабара шефу за місце праці, хто 2, а хто і 3 тисячі доларів. Корупційне минуле окремих осіб також мало цікавить начальника-Івасіва – за інформацією «правого сектора» до себе в інспекцію на роботу він прийняв людей, яких свого часу УБОЗ ловив на хабарах.

Станом на сьогодні проти Андрія Івасіва порушено одразу два кримінальних провадження. У «Правого сектора» є інформація, що, попри офіційне перебування на лікарняному чиновник був сьогодні вранці на робочому місці. Проте, дізнавшись про незваних гостей, Івасів втік.

Після відвідин офісу Держсільгоспінспекції  правосекторівці поїхали в ЛОДА, де передали Ірині Сех заяву з вимогою звільнити Андрія Івасіва. Аналогічні звернення від «Правого сектора» отримало центральне керівництво Держсільгоспінспекції, СБУ та Генпрокурор.

 

 

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator