Home / Новини / Електоральні настрої. «Правий сектор» та ще 7 партій сформували б Львівську міську раду, якби вибори відбулися сьогодні

Електоральні настрої. «Правий сектор» та ще 7 партій сформували б Львівську міську раду, якби вибори відбулися сьогодні

Вибори соціоЯкби вибори до Львівської міської ради відбулись найближчої неділі, депутатський корпус сформували б такі партії: Об’єднання «Самопоміч», Партія УДАР Віталія Кличка, Радикальна партія, ВО «Свобода», ВО «Батьківщина» (Об’єднана опозиція), «Правий сектор», «Громадянська позиція» та «Солідарність». Такі дані випливають з дослідження що його проводила соціологічна агенція «Фама».
85,8% опитаних львів’ян зазначили, що мають намір йти на вибори до Львівської міської ради. Серед них більшість (24,5%) віддали б свій голос Об’єднанню «Самопоміч». За політичну партію УДАР Віталія Кличка проголосували б 15,8% опитаних. Уже досвідчені гравці на політичному ринку України – ВО «Свобода» та ВО «Батьківщина» (Об’єднана опозиція) – отримали б 9,7% та 7,6% голосів відповідно. Впевнено долають прохідний бар’єр і радикали. Радикальній партії Олега Ляшка сьогодні симпатизують 10,4% городян а за «Правий сектор» проголосували б 6,8%. Разом з тим, шанс потрапити до Львівської міської ради за даними соціологів ще мають: «Громадянська позиція» (за цю партію віддали б свій голос 4,8% опитаних) та партія «Солідарність» (4,5%).
Окрім того, 11,1% опитаних зазначили, що ще не визначились із тим, за яку потиличну партію проголосують, якщо вибори до Львівської міської ради відбудуться найближчої неділі.

Дослідження проводилось методом «face to face» інтерв’ю у червні 2014 року. Було опитано 800 респондентів, старших 18 років.

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator