Home / Новини / Дмитро Ярош – Україна понад усе!

Дмитро Ярош – Україна понад усе!

Ярош майданПодії, що відбуваються зараз на Майдані – логічний розвиток ситуації. Але методи та способи – такі самі, як і за часів Януковича.
Майдан вже давно потребував зміни формату свого існування. Маргіналізація самого Майдану відбувалась поступово. Проте хибно думати, що Майдан, як громадський інститут вже не актуальний і не має право на існування. Чи має право в центрі Києва знаходитись притулок для низів соціуму та маргінальних верств населення? Ні, не має. Але чи має право Держава, застосовуючи збройні формування, силою виганяти цих людей з Майдану, не вирішивши по суті жодного з питання Революції? Чи створений дієвий юридичний інститут, що може впливати на нову владу і в разі потреби – зібрати народ, щоб припинити свавілля чиновників та міліціонерів?
Будь які спроби створення такого громадського інституту, з боку майданівців не зустріли підтримки з боку нашої Держави. Переформатування Майдану так і не відбулось, хоча це і є необхідністю. Але чи розумно підкидати дрова у вогнище, коли в лісі пожежа? Чи є сенс у вирішенні силовим методом того питання, що розколює суспільство, а не об’єднує?

Дмитро Ярош

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator