Home / Без категорії / Чернігівці — за публічне обговорення кандидатур на голову Чернігівської ОДА

Чернігівці — за публічне обговорення кандидатур на голову Чернігівської ОДА

У Чернігові громадськість створила «Кадровий контроль» та прагне публічного обговорення кандидатур на владні посади.

Про це повідомив голова Чернігівського обласного осередку «Об’єднання добровольців», громадський активіст Вадим Йовенко.

«З моменту обрання Президента минуло чотири місяці, а в Чернігівській області й досі не має голови адміністрації. Не має і розуміння у громадськості, на кого змінять керівників силових структур та яких кадрових рішень очікувати. Наразі можна чути багато прізвищ, хто претендує, або оббиває пороги кабінетів на Банковій. Серед них є й одіозні особи, яким місце точно не при владних посадах.
Пригадуються слова Президента Зеленського, що кожен з нас Президент та відповідальний за майбутнє країни. Кожен з нас приймав присягу разом з Володимиром Зеленським.
А тому «Об’єднання Добровольців» виступає з ініціативою створення “Громадського контролю за кадровими призначеннями в Чернігівській області”! Відповідного листа ми вже спрямували Володимиру Зеленському.
Ми звертаємося до активної частини громадськості долучатися до спільної роботи, аби не допустити на посади перевертнів і людей, які пов’язані з кланами Атрошенко, Давиденко та Дубіля.
Переконані, що в наших силах змінити країну і допомогти Президенту в боротьбі з корумпованими кланами на Чернігівщині. Долучайтеся!»

 

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator