Home / Без категорії / Підпал автомобіля журналістці «Радіо Свобода»: відповідальність лежить на Віконському!

Підпал автомобіля журналістці «Радіо Свобода»: відповідальність лежить на Віконському!

Ми, представники організації «Об’єднання добровольців» неймовірно раді, що Служба безпеки України спільно з прокуратурою встановили можливих замовника та поплічника підпалу автомобіля львівської журналістки «Радіо Свобода» Галини Терещук.

Виявляється, що у вчиненні цього злочину підозрюють 43-річного працівника Франківського відділу поліції, який працює у цій службі понад двадцять років! Тепер його оголошено у розшук і на нього чекає справедливе покарання.

Зважаючи на все це ми переконані, що уся відповідальність за підпал та його розслідування лежить безпосередньо на керівнику обласного управління Нацполіції, колишньому «беркутівцю» Василю Віконському.

Чому такі висновки? Річ в тім, що ми добре бачили, як поліція не проявляла до цієї справи жодного зацікавлення. Як на запобіжному заході, який обирали чоловікові, якого підозрювали у підпалі, не було жодного журналіста.

Як замість того, щоб шукати реальних замовників та виконавців у ЗМІ поширювали інформацію, що до злочину можуть бути причетні громадські організації Львова. А отже, за такою дурною логікою і ми.

Мабуть, якби за справу не взялася СБУ та прокуратура, то злочин мав би усі шанси так і залишитися нерозкритим.

Ми, як і потерпіла, не знаємо чим керувалися замовники цього злочину, але переконані, що до нього причетні вищі поліційні чини області.

І слід, на який вдалося вийти слідчим СБУ, цьому найкраще підтвердження.

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator