Home / Без категорії / «Об’єднання добровольців» відзначило посмертно Орденом Добровольця – Дмитра Кузьміна.

«Об’єднання добровольців» відзначило посмертно Орденом Добровольця – Дмитра Кузьміна.

На урочистостях, організованих Міністерством оборони спільно із «Об’єднанням добровольців», що пройшли у Києві, наша організація, за поданням ГО “Незламні Матері”,  відзначила посмертно «Орденом Добровольця» Дмитра Кузьміна.

«Орден Добровольця» – почесна відзнака, яка вручається виключно один раз в рік – на День українського добровольця.

Її отримують учасники добровольчих формувань, ветерани війни, бійці ЗСУ та волонтери, які проявили героїзм, мужність, незламний патріотизм відстоюючи цілісність та суверенність

Кузьмін Дмитро Володимирович позивний Миротворець

Дата та місце народження: 27 квітня 1974 р., м. Асбест, Свердловська область, РРФСР.

Народився та ріс в м.Азбест Свердловської області. Вперше приїхав в Україну в 5-річному віці. Батьки часто переїжджали, тому навчався і в Україні, і в Росії. Закінчив середню освіту в Углуватській середній школі Христинівського району Черкаської обл. на батьківщині своєї мами в 1991році. Вступив до Київського художнього училища, після 1-го курсу призваний в армію. Службу проходив в рядах Національної гвардії, яка на той час підпорядковувалася Президенту України, в м.Донецьку. Після звільнення в запас, в 1994 році вступив до Львівського торгово-економічного інституту( тепер – університет). Навчаючись, вів активне студентське життя: був членом студентської ради, грав в команді КВК «Вільний вітер», брав участь в «Козацьких забавах», займався бойовим гопаком, брав участь в змаганнях по армрестлінгу. Після закінчення університету в 1999р. переїхав до Києва, одружився, працював в комерційних структурах, спеціалізувався на продажах сільськогосподарської сировини(ВЕД та ЗЕД), паливних матеріалів. Хобі його життя – фотографія. Мав кілька фотопроектів, співпрацював з   деякими журналами та газетами , артистами. 9 травня 2014р.разом з однодумцями виїхав до м. Дніпропетровськ, щоб вступити до лав батальйону Дніпро. Офіційно в ньому не значився. 11 травня під час проведення референдуму ДНР вже брав участь в територіальній обороні м. Красноармійськ. Своїми діями зумів зупинити натовп агресивних проросійськи налаштованих людей. Завдяки тодішнім вмілим діям батальйону референдум в місті не відбувся, територія залишилася українською. Після резонансного розстрілу добровольців батальйону «Донбас» під Карлівкою 23.05.2014р.вирушив до місця їх дислокації на підмогу.З початку червня разом з побратимами повернувся до Києва та проходив військову підготовку на базі ВЧ 3027 Нацгвардії в Нових Петрівцях. Підписав контракт резервіста . Вдруге присягнув на вірність Україні. 28.06.2014р.офіційно був відправлений в зону проведення АТО. Приймав участь у звільненні м. Артемівськ (Бахмут), в боях під Карлівкою, Курахово. Обставини загибелі: Близько 15.00 під час виконання службово-бойового завдання в селі Улянівці Красноармійського району Донецької області натрапив на ворожу засідку та дістав смертельного вогнепального поранення.

Залишилася дружина та двоє неповнолітніх синів.

 

Кузьмін Дмитро поклав своє життя за Україну!

Вічна йому пам’ять….

Нагороджено Орденом Доброволець посмертно

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator