Home / Без категорії / «Злодюги, віддайте награбоване…» У Львові добровольці прийшли до Російського консульства, вимагаючи повернути Крим

«Злодюги, віддайте награбоване…» У Львові добровольці прийшли до Російського консульства, вимагаючи повернути Крим

Сьогодні бійці та активісти «Об’єднання добровольців», спільно зі своїм структурним підрозділом — «Цивільною обороною», прийшли до Російського консульства вимагаючи, щоб загарбники повернули український півострів. Вони принесли із собою велетенський плакат «Крим — це Україна» та відповідні наклейки. Також на одній із стін дипломатичної установи намалювали український стяг.

«Ми вкотре прийшли нагадати загарбникам, що Крим – це українська територія. Він залишається українським по всім міжнародним нормам і є лише тимчасово окупованим росіянами. Акція приурочена до псевдо референдуму, який провели на півострові  у березні 2014-го року. Ми приходимо сюди уже четвертий раз. Досі ніхто із співробітників консульства до нас не виявив бажання прийти. Але ми знаємо, що вони відслідковують усі акції протесту. Тож нехай знають, що и не збираємося миритися з окупацією і будемо боротися за свою землю усіма способами», — зазначив координатор «Цивільної оборони» Сергій Небельський.

«Я був добровольцем в україно-російській війні, отримав там поранення і втратив можливість ходити. Не можу повернутися на фронт, бо прикутий до візка, але як можу борюся за нашу незалежність і територіальну цілісність. Мені дивно, що в місті проживає стільки українців, вони б’ють себе в груди і називають патріотами, але не знайдуть часу прийти і підтримати нас. Якби сюди прийшло кілька тисяч львів’ян, то ефект був би зовсім іншим. Взагалі не розумію навіщо це російське кубло працює тут…», — сказав в інтерв’ю колишній боєць-доброволець Михайло Єдинак.

 

 

 

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator