Home / Без категорії / Виший сорочку для Героя!

Виший сорочку для Героя!

Щороку у третій четвер травня в Україні відзначають День вишиванки. Тоді, щоб продемонструвати свою приналежність до барвистої української нації, майже кожна людина – від великого до малого, одягає вишиту сорочку. Та, на жаль, цей етнічний одяг має не кожен. Особливо, це стосується наших захисників, які місяцями перебувають на фронті, отримали поранення чи просто встигли повернутися до мирного життя.

Відтак, «Об’єднання добровольців» ініціює соціальний проект «Виший сорочку для героя!» У його рамках кожен охочий зможе долучитися до нього та подарувати сорочку захисникові.

Особливо ми запрошуємо матерів загиблих бійців, адже для свого сина вони вже не вишиють сорочку ніколи…

Все, що потрібно від вас – це уміння вишивати та натхнення, а наша організація обов’язково забезпечить вас нитками та необхідним матеріалом!

Тож якщо ви хочете підтримати українських бійців, а ще з користю провести час у карантині – звертайтеся до нас за телефоном: 0965450000.

Зауважте, що ви вишиватимете сорочку конкретному бійцеві, обравши його із нашої бази світлин. А також особисто вручите свій подарунок під час урочистостей День вишиванки.

  1. Юрій Кашпуровський (псевдо “Варяг”)

2. Іван Савіцький (псевдо “Україна”)

3. Михайло Єдинак

4. Іван Малісевич (псевдо “Сталевий”)

5. Артур Трепелець (псевдо “Арчі”)

6. Олексій Панченко (псевдо “Кругляш”)

7. Юрій Дмитренко (псевдо “Снайпер”)

8. Віктор Іллюшко (псевдо “Бєс”)

9. Олександр Кеченджі (псевдо “Кертоенджі”)

10. Іван Пліш (псевдо “Трамвайщик”)

 

 

 

 

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator