Home / Новини / Звернення українських бійців-добровольців до польського уряду

Звернення українських бійців-добровольців до польського уряду

Ми, українські бійці-добровольці, воїни, які захищали і захищаємо східні кордони Європи від російської навали, занепокоєні істерією Польщі і її урядовців щодо українського питання і, зокрема, ухваленням так званих «антибандерівських законів».

Хочемо нагадати вельмишановним панам з польського Сейму, що кілька років тому, коли російські бойовики вбили всю вашу політичну еліту,  ви ганебно промовчали, бо боялися виступити проти кривавої Кремлівської банди.

 

Можливо ви уже встигли забути, але після того, як було збито літак над Смоленськом, то у Львові і інших містах України до фотографій загиблих українці несли квіти та запалені лампадки. Незважаючи на це ви волієте ворушити минуле і звинувачувати саме нашу націю в неіснуючих гріхах. Але ж вашого президента Леха Качинського і багатьох інших політиків вбив не Степан Бандера, а саме російські спецслужби! Так само, як російські спецслужби знищили тисячі поляків у 1940 році поблизу Катині та в інших містах СРСР.

У 2014-му році ми та наші побратими ціною власного життя стримали «русский мир», який завдячуючи саме нам не дійшов до Європи, а також і Варшави. Ми зупинили орду, аби ви більше не згадували, що таке червоний терор.

Тож сьогодні просимо усіх поляків одуматися і дати оцінку діям свого уряду, який ось уже який рік продовжує танцювати під  дудку Кремля. Застерігаємо вас — не шукайте ворогів серед українців, бо їх там немає.

Переконані, що останні рішення ваших політиків є не до кінця зваженими та нав’язані з Кремлівських кабінетів.

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator