Home / Новини / Звернення «Правого сектора» Львівщини з нагоди відзначення 9-го травня

Звернення «Правого сектора» Львівщини з нагоди відзначення 9-го травня

Правий сектор ЛьвівщинаУкраїнці!

Настає день, коли кремлівська пропаганда вкотре захоче отримати телекартинку для зомбування людей – 9 травня та чергове виправдання своєї агресії по відношенню до нас з вами. Кожного року Львів докладає зусиль, аби ця дата не стала в догоду нашим ворогам.
“Правий сектор” Львівщини звертається в першу чергу до ветеранів Другої світової війни, які, вочевидь, 9-го травня захочуть вшанувати своїх полеглих побратимів. Ми цінуємо вашу відвагу яку ви проявили впродовж1939 – 1945 років. Однак закликаємо вас – не одягайте у цей день георгіївські стрічки та інші атрибути комуністичного режиму! Сьогодні – це символ смерті українців та агресії проти України і не більше. Нині ворог, начепивши георгіївську стрічку на груди, убиває ваших синів та внуків на Сході держави. Ви, дідусі та бабусі тих, хто сьогодні стоїть на передовій і чекає від вас підтримки та розуміння, а не провокації в догоду кремлівському карлику. Сподіваємось на ваше розуміння та усвідомлення. У разі, якщо символ ворога – георгіївські стрічки та інші символи злочинного комуністичного режиму таки будуть присутні, “Правий сектор” Львівщини, аби не допустити провокацій, залишає за собою право діяти на власний розсуд.
Вже за традицією 9-го травня “Правий сектор” Львівщини не організовуватиме жодних акцій. Всі наші зусилля будуть спрямовані на охорону громадського порядку та недопущення провокацій. Наші активісти спільно з правоохоронцями патрулюватимуть вулиці та слідкуватимуть за збереженням спокою у місті Львові.

Слава Україні!

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator