Home / Новини / Звернення «Об’єднання добровольців» до української влади

Звернення «Об’єднання добровольців» до української влади

Ми, бійці та активісти «Об’єднання добровольців», воїни, які від самого початку українсько-російської війни встигли побувати у найгарячіших точках військового конфлікту на сході країни, здивовані тим резонансом, який викликала подана нами інформація про небажання Міністерства оборони підтримати спорудження реабілітаційного центру для бійців АТО у селі Верещиця, на Львівщині.

Замість адекватного реагування чи підтримки з боку владних структур отримали зовсім інше — шквал критики і неприхованої агресії. Особливо дивує позиція колишнього волонтера, а тепер радника Міністра оборони та Президента України — Юрія Бірюкова. На своїй сторінці у мережі фейсбук він назвав представників нашої організації «шушвалью», а ідею спорудження центру реабілітації «смішною».

Ми давно зрозуміли, що представляє собою українська влада але, чесно кажучи, на таку реакцію навіть від неї не очікували. Сподіваємося, що це все ж таки приватна позиція Юрія Бірюкова, а не Міністерства оборони чи Президента України. В іншому випадку дозволимо собі нагадати, що «Об’єднання добровольців» складається не з політиків чи чиновників, а з бійців та воїнів-добровольців. Деякі з них пройшли у війні з Росією через таке, що кабінетним щурам не снилося і в страшному сні.

Самому ж Юрію Бірюкову, який так ревно відстоює своїх господарів, хочемо сказати одне: Юрію, ви давно перетворилися із солдата на поплічника свого покровителя Порошенка. Ви стали таким самим циніком і брехуном, як і він, втративши довіру у хлопців, які зараз перебувають на передовій.

Якщо ж ви так свято переконані, що для будівництва реабілітаційного центру немає передумов, то приїдьте разом із своїм босом на Львівщину і подивіться в яких умовах вони відновлюють своє здоров’я. А заодно і поясните бійцям за які саме провини вони заслужили ваше зневажливе «шушваль». Переконані, що розмова могла б вийти цікавою.

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator