Home / Новини / Зустріч представників «Об’єднання добровольців» з президентом Петром Порошенком

Зустріч представників «Об’єднання добровольців» з президентом Петром Порошенком

Сьогодні мали нагоду поспілкуватися з президентом України Петром Порошенком. Вкотре намагалися донести до нього проблеми, з якими стикаються українські бійці-добровольці. Це і ігнорування законопроекту №7190, який мав би визнати учасників добровольчих батальйонів, і багато інших нагальних питань.

Та схоже на те, що наші клопоти гаранта України мало цікавлять. Це можемо добре судити по його поведінці. Зокрема, як зневажливо він поводив себе у спілкуванні із матір”ю загиблого бійця – буквально вирвав з рук документи, навіть не виділивши часу, щоб до кінця вислухати жінку.

Мабуть, особисте ставлення президента чудово ілюструє відношення українських можновладців до добровольців загалом, бо такої зневаги ще варто пошукати. На п’ятому році війни бійці продовжують гинути в окопах, а визнання від держави так і не отримали. Зате за свою персону і політичне майбутнє пан Порошенко дбає чудово – в країні війна, а він уже починає готуватися до наступних виборів. Відкриває як не дитячий садок, так перинатальний центр у Львові. Очевидно це і є рівень нашого президента. Він вийшов з Радянського Союзу, але Радянський Союз в ньому ще сидить.

P.S. У той час як Порошенка полум’яно зустрічали у Львові стало відомо, що на міському летовищі знову приземлився борт з пораненими бійцями…

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator