Home / Відео / Зона АТО. База “Правого Сектора ” ВІДЕО

Зона АТО. База “Правого Сектора ” ВІДЕО

Журналістка Телеканалу новин 24 Ірина Вовк побувала в зоні Антитерористичної операції на базі Правого сектора та розповіла про побут військових.
На подвір’ї місця дислокації бійців стоїть автоматичний гранатомет, який було відбито в сепаратистів у селі Степанівка під Савур-Могилою. Таких було два, в одному з них частково згоріла підвіска, а колесо було вигоріле, та вдалося поміняти колесо.
Коли ж його змогли забрати, то роботи по відновленню тривали тиждень, було розібрано всі механізми, змащено, перетягнуто, підвіска також була відновлена та перевірено чи все працює. В другому ж було вщент все згоріле, та викривлена сама підвісна рама. Його довелось залишити на місці.

“Або ви — український народ, або ви — раби”,
— каже один з бійців.

Боєць “Правого сектора” розповідає, що на території бази є два корпуси, хлопцям тут комфортно, вони можуть відпочити після бойових завдань та набратися сил, адже є і душ, і річка недалеко. Також є спортивний майданчик, велика їдальня.

Він наголосив, що на сході України в зоні АТО кується історія, й додав, що тут вже від початку серпня, а це вже його третя ротація.

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator