Home / Новини / Заява ПС Львівщини: Таким цинікам від «Самопомочі» як Ірина Подоляк, не місце у Верховній Раді

Заява ПС Львівщини: Таким цинікам від «Самопомочі» як Ірина Подоляк, не місце у Верховній Раді

Саме цинізм влади призвів до тієї ситуації в Україні, коли мільйони людей вийшли на майдани своїх міст з вимогою змінити владу. Проте як ми бачимо у лавах владоможців змінилися лише деякі обличчя. Потрапивши під купол на Грушевського, нові обранці дуже швидко стали черствими та цинічними, як їх попередники.
Переписка депутата від «Самопомічі» Ірини Подоляк, в котрій вона зазначає, що їй шкода, що ніхто не покалічився під час падіння в оркестрову яму у театрі ім. Заньковецької, не витримує жодної критики. Ми вже звикли, що подібні жарти дозволяють собі російські коміки, проте подібні жарти від народного обранця України є недопустимими. Вочевидь, Ірина Подоляк не під той купол потрапила – гумор доречно демонструвати, зокрема у цирку, однак аж ніяк не під час засідання Верховної Ради і тим паче щодо нещасного випадку, в якому могли постраждати діти. Україна вже переситилася нещасними випадками та смертями внаслідок кремлівської окупації.
Відтак, «Правий сектор» Львівщини вимагає від Ірини Подоляк публічних вибачень перед громадою та в першу чергу – перед батьками та дітьми, які минулої неділі в театрі ім. Заньковецької пережили щонайменше шок. Більше того, якщо Ірина Подоляк вважає себе політиком європейського рівня, а саме так себе та своїх нардепів позиціонує «Самопоміч», то вона повинна скласти депутатські повноваження. Можливо, кар’єра коміка їй вдасться краще, ніж робота в парламенті.

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator