Home / Новини / Заява «Правого сектора» щодо прийняття закону про особливий статус територій «ЛНР-ДНР»

Заява «Правого сектора» щодо прийняття закону про особливий статус територій «ЛНР-ДНР»

сепар

1. Закон «приймали» при вимкненому табло для голосування на закритому засіданні без допуску преси і громадськості – невідомо хто і за що голосував, і чи голосував взагалі!!!

2. Ст.1 Закону запроваджується «особливий порядок» на території, що не є чітко окресленою – не прописано, що робити, якщо розміри контрольованих ДНР і ЛНР територій будуть змінюватись(тим більше силою)?!
3. Ст.3 гарантує «недопущення кримінального переслідування» і «забороняє дискримінацію учасників подій в ДНР та ЛНР» без окреслення типу правопорушень чи злочинів та часових рамок їх вчинення – це що, тотальна амністія за вбивства і гвалтування як в минулому, так і на майбутнє?!
4. Ст.4 порушуючи Конституцію, запроваджує обов’язкове сприяння використанню виключно російської мови – про державну українську мову на нібито ще «де-юре» українській землі Закон не згадує взагалі!!!
5. Згідно ст.ст. 5, 6 вся повнота влади в окупованих районах буде здійснюватись у неконституційний спосіб виключно «органами самоврядування», що мають бути обрані на позачергових виборах 9 листопада «під прицілом» терористів і окупантів – навіть суддів і прокурорів планується призначати виключно за погодженням з терористами і окупантами, а не у спосіб, визначений Конституцією України!!!
6. Ст.7 Закону передбачає зобов’язання держави фінансувати терористів і окупантів згідно захищених статей бюджету – вся Україна може голодувати чи замерзати, а на економічному статусі ДНР та ЛНР це не відобразиться!!!
7. Ст.8 передбачає обов’язкове сприяння держави розвитку транскордонних зв’язків сепаратистських утворень з РФ – вочевидь з метою полегшення доставки тяжкого озброєння для терористів та «гумконвоїв» Путіна?!!
8. Ст.9 легалізує «загони народної міліції» підконтрольні новообраним органам місцевого самоврядування – тепер бандити з «народної міліції» матимуть право стріляти «на ураження» в наших добровольців, яких згідно вказаного Закону слід класифікувати як найманців!!!
9. В Законі жодним чином не згадується про відновлення державного кордону з РФ, про відновлення конституційних органів влади, захист прав і свобод громадян, відшкодування завданих їм збитків, про виведення окупаційних військ!!!

Закон є очевидною зрадою українських національних інтересів!

«Правий сектор» вимагає оприлюднити прізвища зрадників України. Тих, хто віддав свій продажний голос за ганебний закон, який шматує державу, робить нашу боротьбу за її цілісність ще кривавішою, а жертви – марними! Патріоти вам цього не подарують! Збережемо Україну, покараємо путінських прихвоснів!

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator