Home / Новини / Заява активістів «Цивільної оборони»

Заява активістів «Цивільної оборони»

Ми, представники «Цивільної оборони», що є структурним підрозділом ГО «Об’єднання добровольців», доводимо до відома правоохоронних органів, що вчора ввечері наш активіст Андрій, псевдо «Дунай», облив фарбою інформаційні білборди «Опозиційного блоку». Після цього він зачекав на поліцейських,  чемно підписав адміністративний протокол і тепер, за вчинене правопорушення, готовий відповідати перед законом.

Більше того, ми відповідально заявляємо, що якою б великою не була сума штрафу, такі акції наші активісти здійснюватимуть і надалі, допоки відповідні агітки не зникнуть з нашого міста.

Робимо це з однієї причини — розуміємо, що саме проросійські сили привели в нашу країну війну, кров і загибель тисяч українців. Вони кілька років намагаються пошматувати нашу країну, але незважаючи на це не тільки з усіх сил рвуться до влади, але й цинічно використовують у своїй політичний рекламі сонях, який з 2014-го є для нас символом Іловайської трагедії.

Таким чином екс-регіонал Юрій Бойко, Вадим Рабінович та решта україноненависників дають нам зрозуміти: «так, це ми привели війну, це ми створили Іловайський котел, це ми винні в тому, що в села і міста України надходять похоронки. Але незважаючи на це ми настільки зневажаємо вас, українців, що після всього цього знову прагнемо захопити владу у свої руки».

В такій ситуації вирішили звернутися до правоохоронних органів і повідомити, що і надалі знищуватимемо будь-які агітаційні матеріали цієї проросійської сили. Разом з тим, ми не одягаємо балаклави і не втікаємо від відповідальності. Ми готові сплачувати штрафи у казну нашої країни. Нехай ці гроші підуть на розбудову доріг, медицини, армію, на відновлення інфраструктури, яка знищена війною завдячуючи саме цим про кремлівським ставленикам.

Слава Україні!

Героям слава!

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator