Home / Новини / Вітаємо з Днем волонтера!

Вітаємо з Днем волонтера!

Шановні друзі! Сьогодні увесь світ відзначає Міжнародний день волонтера. Свято, яке вважають своїм усі ті, хто не побоявся віддати себе безкорисливій і шляхетній справі – допомозі людям!

Для нас, українців, в останні роки ця дата стала чимось більшим, ніж просто позначка в календарі. Адже з початком революційних подій на Майдані саме волонтери стали тією рушійною силою, яка допомогла здолати бандитський режим Януковича. Згодом, коли розпочалася війна з Росією, вони відбудовували армію, по крихтах звозили з усього світу ліки, захисне спорядження, техніку і продукти харчування. Допомагали грішми і часто ризикували життям на лінії фронту.

Дорогі волонтери!

Бійці нашої організації знають і дуже добре пам’ятають наскільки потужно ви допомагали і допомагаєте нашим Збройним Силам, а особливо — добровольчим батальйонам! Адже коли держава часто закривала очі на проблеми, добровольчий рух завжди міг обіпертися саме на ваші плечі.

Тож «Об’єднання добровольців» щиро вітає вас із цим святом. Пам’ятайте, що ви наші янголи-обереги і це найкраща нагорода, яка тільки може бути!

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator