Home / Новини / Українська діаспора у світі вимагає від уряду Франції вжити заходів із припинення діяльності так званого “представництва ДНР” у Марселі

Українська діаспора у світі вимагає від уряду Франції вжити заходів із припинення діяльності так званого “представництва ДНР” у Марселі

Про це йдеться у переданому власному кореспондентові Укрінформу зверненні громадської організації українців за кордоном «Всесвітнього руху патріотів України» на ім’я прем’єр-міністра Франції Едуарда Філіпа, а також до міністра закордонних справ України Павла Клімкіна.
«Ми, представники міжнародної діаспорської організації «Всесвітній рух патріотів України», яка об’єднує українців за кордоном по всьому світу, звертаємося до прем’єр-міністра Франції Едуарда Філіппа та міністра закордонних справ України Павла Клімкіна з вимогою невідкладно відреагувати та застосувати всі законні засоби, аби припинити діяльність представництва терористичної організації «ДНР» «репрезентативний центр Донецької народної республіки у Франції», – йдеться у зверненні.
Українці за кордоном наголосили, що «ДНР» – це терористична організація, члени якої за підтримки регулярних російських військ та фінансування з Кремля вбивають українських громадян та тримають сотні з них у заручниках.
«Тому діяльність її представництва на території Євросоюзу вважаємо неприпустимою. Ми закликаємо владу Франції вжити невідкладних законних заходів, аби припинити роботу «репрезентативного центру Донецької народної республіки у Франції», – вимагають українці за кордоном.
Як повідомляв Укрінформ, у Марселі зареєстровано громадську організацію, яка має за мету представляти терористичну організацію «ДНР» у Франції.
Міністерство закордонних справ Франції заявило, що не визнає подібне «представництво» та передало матеріали щодо ситуації до прокуратури з метою подальшого реагування.

УКРІНФОРМ

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator