Home / Новини / У Львові нагородили призерів конкурсу дитячого малюнку “Український воїн – наш захисник”

У Львові нагородили призерів конкурсу дитячого малюнку “Український воїн – наш захисник”

У Львівському палаці Потоцьких відбулося нагородження призерів міжнародного конкурсу дитячого малюнку “Український воїн – наш захисник”.  Участь у ньому взяли близько півтисячі робіт. Малювали українських захисників не лише діти з України. В конкурсі окрім наших юних талантів взяли участь художники з Швейцарії, Німеччини та Латвії. Перемогла у конкурсі робота семирічної українки  Златислави Панас. Дівчинка зобразила на малюнку дітей, які підбігають до українського солдата, а усю цю групу людей огортає крилами голуб миру.

«У своєму малюнку хотіла зобразити, що солдат захищає дітей, оберігає, і вони до нього йдуть. Хотіла б побажати воїнам, щоб вони надалі захищали Україну, щоб були здоровими і їх кулі не ранили, щоб повернулися живими», – зазначила Златислава Панас.

Друге місце виборов малюнок  Олександри Кияшко, а третє – Миколи Максименка.

Призери конкурсу отримали цінні подарунки. Переможець був нагророджений ноутбуком, врлодарка  2 місця- планшетом, бронзовий призер – фотоапаратом. Призи забезпечила  Міжнародна організація  «Всесвітній рух патріотів». Разом з нею організувала конкурс  Громадська організація «Об’єднання добровольців». Організатори  зазначають, оцінювати дитячі малюнки було дуже складно, адже роботи надсилали діти різного віку, окрім віку журі  враховувало  складність малюнка та задум . Допомагали в оцінюванні самі воїни з передової. Усі дитячі малюнки організатори конкурсу відвезли бійцям в зону АТО.  Ними вони прикрасили свої казарми. Після нагородження дітям влаштували екскурсію палацом Потоцьких.

«Дуже дякуємо всім діткам, які долучилися. Це не просто конкурс малюнків. Ці всі ваші побажання ми передали хлопцям на передову.  Будемо надіятися що ці малюнки додадуть їм бойового духу, наснаги і дякуємо їм, що сьогодні маємо мирне небо і можемо проводити такі конкурси» – зазначила одна з організаторів конкурсу, керівник ГО «Об’єднання Добровольців» Олена Живко

 

 

 

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator