Home / Новини / “Штаб Об’єднання добровольців Львівщини” затвердив структуру та презентував команду

“Штаб Об’єднання добровольців Львівщини” затвердив структуру та презентував команду

Громадська організація «Штаб Об’єднання добровольців Львівщини», яка об’єднала навколо себе бійців різноманітних добровольчих батальйонів, військових ЗСУ та волонтерів, затвердила структуру роботи та сформувала команду. На зборах члени організації обрали керівника та призначили очільників структурних підрозділів. Очолила ГО «Штаб Об’єднання добровольців Львівщини» юрист та волонтер Олена Живко. «Наша організація згуртувала навколо себе бійців з різноманітних добровольчих підрозділів, Збройних сил, а також активне волонтерське середовище як в Україні так і за кордоном. Ми об’єдналися аби спільно вирішувати проблеми бійців добробатів на яких держава досі, після чотирьох років війни, закриває очі. Свого часу ми вже добилися аби добровольців визнали на рівні обласних та місцевих рад та надали їм та їхнім сім’ям певні преференції. Проект рішення, який я підготувала був проголосований у всіх регіонах України. На цьому ми не зупинятимемося. Разом з тим, ми будемо продовжувати активно займатися волонтерською допомогою для наших воїнів на фронті. Нам підставила своє плече українська діаспора за кордоном. Це вже дозволило нам передати на передову з Європи тони гуманітарної допомоги, а також цінне медобладнання для прифронтових лікарень де рятують життя нашим воїнам. Це ті напрямки роботи якими ми будемо зараз активно займатися», –  зазначила Олена Живко.

Заступником керівника ГО «Штаб Об’єднання добровольців Львівщини» призначено Тараса Янішевського. Керівником Загону територіальної оборони став Юрій Дмитренко, позивний «Снайпер», його заступником – Василь Корінь, позивний «Кучерявий». Начальником штабу призначений Ігор Ганусяк, позивний «Дядько». Молодіжний підрозділ очолив Роман Святошенко, позивний «Кеша». Юридичним відділом керуватиме Оксана Лобай а відділом соціального захисту – Михайло Єдинак, позивний «Мішання».

Діятиме офіс ГО «Штаб Об’єднання добровольців Львівщини» за адресою: м. Львів, вул. Глибока 25/3, поштовий індекс – 79013, тел. – ‎0988506995

 

завантажити файл структура

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator