Home / Новини / Школярі зі Старосамбірщини передали допомогу на УДА

Школярі зі Старосамбірщини передали допомогу на УДА

Учні шкіл Старосамбірського району Львівщини зібрали та передали для бійців Української Добровольчої Армії вантаж з провізією. М’ясні консерви, картопля, гречка – усього 24 найменування продуктів відправилися на 5 оБАТ УДА, що дислокується у Новій Михайлівці на Дніпропетровщині. Вантаж на передову відвезли координатор ДІЯ Старосамбірщини Богдан Вербицький та активісти ДІЯ Львівщини Роман Святошенко і Олег Загребельний.
«Школи нашого району дуже активні у справі допомоги українським воякам. Постійно вони збирають для наших захисників допомогу. Цього разу – це харчі. Раніше діти збирали кошти та купували берці, іншу амуніцію. Молоде покоління нашого регіону добре розуміє, що це наші захисники, вони на передовій захищають нас з вами і їм треба допомогти. Особливо, це стосується добровольців, які не підтримуються державою, а воюють на чистому ентузіазмі та патріотизмі», – зазначив координатор ДІЯ Старосамбірщини Богдан Вербицький.
НР «Державницька Ініціатива Яроша» висловлює щиру подяку за зібрану допомогу середнім школам Старосамбірщини: Гуманецька, Булкова, П’ятницька, Тараропська, Шаплівська, Поляна Сирівська, Нижня Вовча, Конівська, Великосусідська, Сирівська – школа-інтернат, Пасівська, Волошинівська, а також – голові м. Старий Самбір – Трохиму Ігорю та представнику ДП Старий Самбір ЛМТ – Мрочку Юрію Михайловичу.

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator