Home / Новини / “ПРАВИЙ СЕКТОР” ВІЗЬМЕ УЧАСТЬ У БЛОКАДІ КРИМУ

“ПРАВИЙ СЕКТОР” ВІЗЬМЕ УЧАСТЬ У БЛОКАДІ КРИМУ

Національно-визвольний рух “Правий сектор” долучиться до блокади Криму, яку ініціював Меджліс кримсько-татарського народу. Таке рішення прийняв Провід організації.

Крим

«Блокаду Криму ми розцінюємо як подвійний удар — і безпосередній удар по московським інтересам, і удар по нинішній системі, котра склалася в Україні, системі запроданства і здачі державних інтересів.

Запитувати, чому блокаду Криму не влаштувала “українська влада”, немає сенсу. Режим Порошенка не просто не влаштував Криму блокаду, але й не розірвав з державою-агресором дипломатичних зв’язків, не визнав війну війною і вже майже рік веде країну шляхом мінської ганьби.

На жаль, ми змушені констатувати, що режим внутрішньої окупації на чолі з Порошенком наразі продовжує користуватися успіхом у реалізації власних планів, які не мають нічого спільного з нашими національними інтересами. За таких умов, доки патріотичні сили не наберуть достатньої ваги, аби вийти на стратегічний рівень, ми збільшуватимемо свою активність у тактичній площині.

Саме на досягнення тактичних перемог, в тому числі забезпечення вимог Меджлісу, буде спрямовуватися блокада Криму. Водночас ми чітко усвідомлюємо, що звільнення Криму так само, як звільнення окупованих територій Донбасу неможливе без збройної боротьби з окупантами. А таку боротьбу можна повноцінно вести лише за умов реалізації стратегічної мети — повалення режиму внутрішньої окупації і здобуття повноцінної державності», – йдеться у рішенні Проводу.

Нагадаємо, Меджліс прийняв рішення про блокування адміністративного кордону з окупованим Кримом, щоб не допустити ввезення українських товарів на територію півострова.

Про це нещодавно повідомили лідери кримських татар Рефат Чубаров та Мустафа Джемілєв, інформує Громадське ТБ.

Зі слів Чубарова, точна дата початку блокування ще не відома, але попередньо акцію планують розпочати 20 вересня. Водночас Джемільєв пояснив, що будуть перекриті шляхи, всі траси і ніякого постачання продуктів харчування у Крим не буде. На всіх пунктах пропуску – Чаплинка, Чонгар, Армянськ – будуть заблоковані дорожні шляхи для вантажівок.

 

 

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator