Home / Новини / Правий сектор: У Раді відбувається антиконституційний заколот, депутати мають відчути тиск народу

Правий сектор: У Раді відбувається антиконституційний заколот, депутати мають відчути тиск народу

“Правий сектор” під Верховною Радою протестує проти “антиконституційного заколоту”.
Про це Еспресо.TV повідомив речник “Правого сектора” Олексій Бик.

У Правому секторі заявляють, що те, що відбувається у ВР є порушенням закону.
11953021_892046890850868_3310031460133172932_n
“Відповідно до Конституції України єдиним джерелом влади в Україні є народ. Отже, те, що відбувається у Верховній Раді є порушенням закону. Ті, хто сьогодні проголосує за антиконституційні закони, які намагається провести Порошенко, кожен такий депутат є зрадником українського народу, є злочинцем і має понести кримінальну відповідальність. Власне, тому ми і перекрили дорогу. Народні депутати мають відчувати тиск народу”, – заявив Бик.
Нагадаємо, що 31 серпня у парламенті має відбутися попереднє схвалення законопроекту щодо змін до Конституції України. Головним доповідачем по законопроекту має стати представник президента України у Верховній Раді Степан Кубів, співдоповідачем – голова комітету з питань правової політики та правосуддя Руслан Князевич.
Фракція “Народного фронту” готова проголосувати за зміни до Конституції. Про підтримку законопроекту оголосив і Опозиційний блок.
Голова Верховної Ради Володимир Гройсман заявив, що у змінах до Конституції, які сьогодні у першому читанні розгляне парламент, немає жодних положень про особливий статус Донбасу.
джерело:www.unian.ua

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator