Home / Новини / «Правий сектор» Радехівщини відвідав благодійний центр« Кленовий лист»

«Правий сектор» Радехівщини відвідав благодійний центр« Кленовий лист»

111111
До Благодійного центру «КЛЕНОВИЙ ЛИСТ » нещодавно завітали активісти ГО «Правий сектор» Радехівщини. Подарунки з Німеччини знайшли своїх власників – у закладі перебуває шестеро дівчаток, віком від 5 до 10 років.
«Нас привітно зустріла директор благодійного фонду «Кленовий лист» п. Марія Білас. Вона розповіла історію створення закладу , про дітей і їх долі до моменту їх поступлення в заклад . На вихованні сьогодні перебувають три пари рідних сестер, які спершу були окремо, в різних дитячих будинках та інтернатах Західної України. Я так зрозумів, що пані Марії коштувало великих зусиль позбирати їх разом. Але це їй вдалося і тепер рідні сестри разом», – розповів керівник ГО «Правий сектор» Радехівщини Віктор Прокулевич.
Так, зазначив він, подарунки для дівчаток надали у благодійно фонді, який функціонує при ГО «Правий Сектор» – Захід. Дітям привезли одяг, взуття та іграшки. Всі речі передано фонду волонтерами із Німеччини.
«Діти на знак подяки подарували нам пісню. Ми пообіцяли, що незабаром повернемось із подарунками. Тим паче, що скоро – День Святого Миколая. Що приємно, ці діти потрапили в надійні руки директора закладу, та вихователів , які своїм чуйним та дбайливим ставленням, хоч трохи компенсують малятам відсутність рідних батьків», – додав керівник ГО «Правий сектор» Радехівщини.

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator