Home / Новини / Олена Живко складає повноваження координатора НР ДІЯ Львівщини

Олена Живко складає повноваження координатора НР ДІЯ Львівщини

Олена Живко складає повноваження координатора Національного Руху  «Державницька ініціатива Яроша» Львівщини. Про своє рішення вона повідомила сьогодні, 18 серпня.

«Хочу повністю зосередитися на волонтерській роботі та адвокатській діяльності. Керуючи обласним осередком НР ДІЯ, я змушена була багато часу приділяти партійній діяльності: розбудові організації,  веденню документації, офісній роботі, часто відкладаючи «волонтерку» на другий план. Вже донесла своє рішення до Провідника НР ДІЯ Дмитра Яроша.  Він з розумінням поставився до нього», – розповіла Олена Живко. Окрім того, вона зазначила, що не припинятиме співпраці з Національним Рухом «ДІЯ» та Українською добровольчою армією.

«Тепер матиму змогу ще частіше відвідувати наших хлопців на передовій. Допомога добровольцям й надалі буде пріоритетом у моїй роботі. Також я надалі працюватиму у сфері юридичного супроводу бійців добробатів, захисту їх прав у судах та владних інстанціях. Окрім того, зараз мені вдалося вийти на новий рівень співпраці з українською діаспорою. Ми останні роки тісно співпрацювали по акції «Стоп Путін» по питанню визволення військовополонених та у волонтерській роботі. Зараз у мене є низка конкретних пропозицій по співпраці від Світового руху українців та інших діаспорських організацій»,  – зазначила Олена Живко.

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator