Home / Новини / На Зелені свята запрошуємо вшанувати могили захисників України

На Зелені свята запрошуємо вшанувати могили захисників України

Громадський комітет пошанування військових могил у Львові на чолі з Ігорем Калинцем запрошує на спільну молитву священиків, церковні хори, військових, молодь, усіх громадян нашого міста, які плекають українські звичаї.
11304511_951041444920771_561884630_n
Вже традиційно, саме на Зелені свята низка громадських організацій ініціюють заходи на Янівському та Личаківському цвинтарях. Цьогоріч до організації вшанувань долучилася і ГО “Правий Сектор ЗАХІД”.
31 травня, НЕДІЛЯ
15:00 — Збір громадськості на Меморіалі УСС: панахида та запалення свічок на могилах Січових Стрільців, виступи громадських діячів та концертна програма, перехід та вшанування могил Володимира Робітницького, Ольги Басараб, Богдана-Ігоря Антонича, молитва на Меморіалі жертв політичних репресій

1 ЧЕРВНЯ, ПОНЕДІЛОК
15:00 — Збір громадськості на могилах УСС на Марсовому полі: панахида та запалення свічок на могилах Січових Стрільців, перехід до могил жертв репресій та Меморіалу УПА на Марсовому полі, Поля почесних поховань на Личакові, Військового Меморіалу УСС , УГА та Героїв АТО, молитва та виступи громадських діячів.

Організатори вшанувань:
Громадський комітет пошанування військових могил у Львові
Громадська організація “Правий Сектор ЗАХІД”
Громадський рух “Зарваницька ініціатива”
Громадська організація “Народний контроль”
Молодіжний Націоналістичний Конгрес
Громадська організація «Пліч-о-пліч заради майбутнього»

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator