Home / Новини / “Найбільший урок, яким нагородив нас минаючий рік – це урок єдності” – Провід військово-політичного руху «Правий сектор»

“Найбільший урок, яким нагородив нас минаючий рік – це урок єдності” – Провід військово-політичного руху «Правий сектор»

Правий сектор Львівщина ШТАМП
Брати і сестри, українці!
Цей рік був одним із найважчих і найважливіших в державній історії останніх десятиріч.
Він ознаменувався небувалим пробудженням громадянської свідомості, коли обурені люди повстали проти режиму внутрішньої окупації, клану клептократів, що цинічно обкрадав свою країну й намагався продати її зовнішньому ворогу. Майдан, всі події на ньому, сотні жертв переконливо довели – українська нація прокинулась. Розбудивши в собі генетичну пам’ять звитяжних предків, вона готова перемагати як на фронті неоголошеної вітчизняної війни з сепаратистами, терористами і російськими зайдами, так і на внутрішньому фронті докорінної зміни взаємовідносин «влада – народ». Так більше не буде, що влада має всі привілеї у суспільстві, починаючи з безкарності перед законом і закінчуючи необмеженими можливостями для збагачення, а люди мають тільки обов’язок платити податки. Так більше не буде, що одні виводять за кордон кошти і купують там нерухомість, а інші змушені їхати туди заробляти, щоб прогодувати сім’ю. Зміни в державі почались. І їх вже не спинити.
Наступаючий рік має стати визначальним для кожного з нас. На своїх місцях – на фронті, на роботі, у владному кабінеті – кожен повинен дати собі відповідь на питання: в якій країні я особисто хочу жити? В нестабільній, воюючій, бідніючій на очах, з «обгризеними» ворогом територіями, чи у мирній, процвітаючій, могутній Україні, про яку мріяли, в яку вірили і за яку боролись покоління наших славних предків? Якщо ми хочемо жити мирно і заможно, нам потрібно виграти дві війни. Першу – з зовнішнім ворогом. Так, він не слабкий. Але не було в історії людства такого, щоб програла армія, готова вмерти за свою Батьківщину. Жоден народ, який стояв горою за свою армію в тилу, не програв. І друга війна – війна зі старю системою, з шахрайською машиною для особистого збагачення одиниць за рахунок мільйонів. Так, система здатна до самовідновлення, вона вчепилась у тіло нашої багатостраждальної країни, як ракова пухлина, й смокче нашу кров. Але це не значить, що вона незнищенна. Систему можна і треба ламати. І ми зробимо це! Для українців не дивина – воювати на два фронти. У нашій історії здебільшого так і відбувалось.
Найбільший урок, яким нагородив нас минаючий рік – це урок єдності. Якими б не були різними наші переконання, як би по-своєму кожен з нас не уявляв свій шлях боротьби, у нас є те, що нас об’єднує – всевладне бажання жити в процвітаючій, справедливій і могутній державі. І кожен з нас готовий зробити для цього все можливе, все потрібне.
Ми щасливі, що народ, який вийшов на Майдан, став на захист територіальної цілісності, усвідомив себе нацією. Те, про що мріяли корифеї націоналістичного руху – Євген Коновалець, Степан Бандера, Василь Іванишин, те, за що боролись і ми з побратимами, – сталось. Українці відчули себе єдиною колективною особистістю, здатною, змінюючись, змінювати світ навколо. Тепер нас ніхто і ніщо не спинить.
Хай у Новому році здійсняться всі найбарвистіші мрії і втіляться найсміливіші плани!
Хай дух славетних предків надихає на звитяжні подвиги!
Хай Божа любов і охорона буде з Україною і українцями!
Слава Україні!
Провід військово-політичного руху «Правий сектор»

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator