Home / Відео / На базі 5 ОБату УДА утворено «Національний Рух Дмитра Яроша»

На базі 5 ОБату УДА утворено «Національний Рух Дмитра Яроша»

Вчора ввечері у таборі 5 ОБату УДА було створено «Національний Рух Дмитра Яроша» Під крило нового руху пристали 5-й і 8-й батальйони ДУК і медичний батальйон “Госпітальєри”. Вони реорганізувалися у Добровольчу Українську армію, яка діятиме при НРДЯ. Туди також увійшли ГО «Правий сектор – Захід» та низка інших структурних підрозділів ДУК та «Правого сектора».
«На нараді не йшлось про створення клону «Правого сектору». Так сталось, що після Майдану не виникло сили тяжіння, здатної об’єднати прагнення патріотів будувати принципово нову державу Україна, задати цьому прагненню правильний вектор. Саме будівельним майданчиком нової національної держави і має стати новий рух. Попереду час на технічну документацію до нової будівлі, – для цього потрібна подальша цілеспрямована робота згуртованої команди професіоналів у різних галузях», – пише офіційний сайт УДА та «Національного Руху Дмитра Яроша» «Сектор правди»
«Попереду сила організаційної, інформаційної, програмової роботи. Ми готові до неї. Доведеться багато і сумлінно працювати. Всім. І в першу чергу Провіднику. Адже ми вмовили Дмитра Анатолійовича дати руху своє ім’я – Національний Рух Дмитра Яроша», – зазначено на «Секторі правди».

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator