Home / Новини / Монумент для «русского мира» у Львові

Монумент для «русского мира» у Львові

За чотири роки війни з російськими найманцями на сході країни загинуло близько десяти тисяч українців. Наші хлопці щодня повинні відстоювати незалежність держави зі зброєю у руках. І виглядає на те, що у близькому майбутньому жертв не вдасть уникнути, бо відкликати своїх терористів назад у стійло Володимир Путін не збирається.

Здавалося б цього більш ніж достатньо, щоб нарешті покласти кінець пропаганді «руського міра» принаймні в тих регіонах, де війни, слава Богу, немає. Та бачимо картину, яка не надто тішить. Виявляється «руській мір» досить комфортно почуває себе навіть у патріотичному Львові. Так коли влітку Львівська обласна рада звернулася до мерії з вимогою демонтажу Монументу слави на вулиці Стрийській, то душе швидко організувалося певне товариство з його захисту. Товариство, «послужний список» членів якого вражає, адже це якщо не колишні регіонали, то теперішні члени медведчуківського «Українського вибору». Серед них — така собі Інна Іваночко — екс-регіоналка і керівник Гуманітарної групи Руху «Український вибір — право народу». Людина, яка патологічно ненавидить все українське і відверто плює на ідеали Революції Гідності, що добре видно по її сторінці у фейсбуці.

Так ось,відстоюючи Монумент на Стрийській вона ще влітку подала позов проти Львівської мерії. Пройшло чимало часу, але активісти «Об’єднання добровольців» дізналися, що ця особа не вгомонилася і досі. Знаємо, що на понеділок в Львівському апеляційному адміністративному суді на Саксаганського, 13 (11 год) знову пройде судове засідання, де ця особа позивається до місцевих органів влади. Ми намагаємося з’ясувати подробиці позову, але швидше за все, справа знову стосується Монументу слави.

Товариство, то може на кінець візьмемося за всіх цих прихильників «русского міра»? Можливо бодай у Львові покажемо їм, що тут ідеї Путіна і його божевільних комісарів не пройдуть?  Пропонуємо прийти до суду і відверто поговорити з Інною Іваночко, щоб почути від неї особисто Монумент чиїх героїв вона так затято відстоює і хто взагалі для неї вважається героєм.  Переконані, що її відповідь вразить кожного патріота.

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator