Home / Новини / Меблі від «кіборга»: колишній боєць АТО Іван Малісевич повернувся до улюбленого хобі

Меблі від «кіборга»: колишній боєць АТО Іван Малісевич повернувся до улюбленого хобі

Комоди, столи, лавиці, спальна фурнітура, кухонні фасади. Усе це у містечку Сколе взявся виготовляти колишній боєць АТО Іван Малісевич. Чоловік зізнається — таке заняття його давнє хобі. Від майстрування меблів відірвався лише на час перебування на фронті. Як тільки повернувся додому, то одразу ж взявся до справи!

«Не так давно винайняв приміщення під майстерню. Зараз потрохи облаштовую її під свої потреби. Звісно, що грошей не мав, оскільки позаду у мене тривале лікування та реабілітація, тож був змушений взяти кредит у банку. Частину обладнання допомогли купити побратими. Тепер шукаю клієнтів, яким могли б знадобитися мої вироби. Вірю, що таки зможу перебороти обставини і відкрити хай і невеличку, але власну справу», — розповідає чоловік.

«Кіборг» зізнається, що свій перший після поранення комод робив кілька місяців, оскільки майстрував його однієї рукою, але зараз майже повернувся до колишньої форми.

«Був змушений виходити з положення. Раніше звик, що однієї рукою тримаю, іншою — відрізаю, а тепер так не виходить. Та я не розчаровуюся, бо знаю, що все налагодиться і я повернуся до свого звичного стану. В будь-якому випадку уже передаю своє вміння синові, який полюбляє заходити до мене в майстерню», — говорить він.

Нагадаємо, що коли розпочалася війна з Росією, то Іван Малісевич одразу ж вирушив добровольцем на Схід. Там брав участь у найнебезпечніших боях, прикривав «кіборгів». Зрештою, під час бою у Пісках, напередодні самісінького Нового року, отримав важке поранення — уламок мінометної міни зрізав частину потилиці, але не зачепив мозок. Відтак, боєць дивом залишився живим, хоча був змушений пройти через десятки операцій і тривалу реабілітацію.

Іван Малісевич закликає звертатися до нього усіх, кому можуть знадобитися його вироби. Він отримає замовлення на роботу, а клієнти — міцні та добротні меблі. Меблі, які виготовлені руками справжнього «кіборга».

Телефон бійця: 098 174 29 25

 

 

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator