Home / Новини / Львів’яни синхронно з українцями з 50-ти країн світу вимагали припинити російську агресію в Україні

Львів’яни синхронно з українцями з 50-ти країн світу вимагали припинити російську агресію в Україні

GolovnaЛьвів став ланкою всесвітньої акції StopPutinsWarInUkraine, що нині синхронно пройшла в 50-ти країнах світу. Українці на різних  континентах: в Європі, Америці, Австралії  з транспорантами вийшли на вулиці, аби привернути увагу світової громадськості до окупаційної війни, яку проводить Росія на чолі з президентом Путіном в Україні. У Львові висловити протест російському диктатору на центральну площу міста до пам’ятника Тарасу Шевченку прийшли кілька сотень Львів’ян

«Допоки наші відважні воїни боронять наш мир і спокій, українці всього світу, а це понад 20 мільйонів людей, об’єдналися проти війни. Сьогодні пройшли мітинги в США, Ізраїлі, Австралії, країнах Європи та в 20 містах України з вимогою зупинити війну. Основні вимоги українців: виведення окупаційних російських військ з території України, звільнення усіх заручників, що їх взяли в полон, та збільшення місії ОБСЄ на окупованих територіях до 24-ох годин на добу. Ми раді, що війна об’єднала українців у всьому світі. Ми обов’язково переможемо» – зазначила під час виступу  координатор ДІЯ Львівщини Олена Живко.Zyvko

Власне, Національний рух «Державницька ініціатива Яроша» взяв на себе організацію акції StopPutinsWarInUkraine в 20 містах України. Сьогодні протестні акції пройшли в в Києві, Львові, Дніпропетровську, Одесі, загалом у 20 містах України.

«Українці, які б не були розпорошені, вміють об’єднатися в потрібний момент, бо нас усіх об’єднує любов до нашої землі і наша національна ідея. Я дякую усім людям які в різний спосіб захищають Україну: як в руках з автоматом, так і допомагаючи, як волонтери, армії. Головне не мовчати. Нам потрібно говорити і діяти. Кожен, хто з мечем заходить на нашу землю, має бути знищений. І ми показали, що вміємо своєю кров’ю виборювати незалежність» – сказав під час виступу «кіборг» донецького аеропорту, боєць Української добровольчої армії Ярослав Согор, позивний «Лис»

14

Підсуском акції стане колективне звернення українців всього світу до Європарламенту, ОБСЄ та дипломатичних установ своїх країн.

fleshmob

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator