Home / Новини / «Львів’яни, ми хочемо, аби ви знали, яка нечисть живе серед нас…»

«Львів’яни, ми хочемо, аби ви знали, яка нечисть живе серед нас…»

Сьогодні кілька десятків бійців «Об’єднання добровольців», представники «Цивільної оборони» та громадські активісти Львова прийшли з акцією протесту до будинку на вулиці Театральній, 24. Саме у ньому проживає відома львівська сепаратистка Інна Іваночко. Свого часу вона працювала на горезвісну «Партію регіонів», а зараз представляє на Львівщині «Український вибір» Віктора Медведчука і давно здобула популярність прихильниці «русского мира».

«Ця погань неодноразово «світилася» на російських телеканалах, вона намагалася заборонити через суд демонтаж Монументу слави у Львові, а ще постійно заявляє, що Крим споконвіків був російським, а на сході України виявляється не війська Путіна, а повсталі гірники. Подивіться її останній виступ на телеканалі «112», який обурив навіть ведучих. Там сепаратистка заявила, що це ми «зайшли на територію Криму, який належить Росії… Багато хлопців, які присутні тут, повернулися з фронту. Ми просто не дозволимо, щоб ця гидотна ходила нашими вулицями…» — висловлювали своє обурення учасники пікету.

«Через таких людей як Інна Іваночко, яка проживає у Львові, в нашу країну прийшла війна. Через неї своє життя поклали тисячі людей, бо вона кликала Росію в нашу країну. Шановні львів’яни, ми хочемо, аби ви знали, яка нечисть живе серед нас. В її чоловіка зареєстровано три одиниці вогнепальної зброї. Мабуть вони чекають моменту, щоб застосувати цю зброю проти нас. Але ми цього не дозволимо!» — заявила на пікеті керівник «Об’єднання добровольців» Олена Живко.

Учасники акції обклеїли двері та під`їзд , де проживає Іваночко, листівками, а також розгорнули масштабний інформативний банер. Крім того, вони підготували звернення до СБУ з вимогою, щоб працівники спецслужби нарешті звернули увагу на діяльність сепаратистки.

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator