Home / Новини / Колектив ГО «Правий сектор – Захід» вітає свого керівника Олену Живко з Днем народження!

Колектив ГО «Правий сектор – Захід» вітає свого керівника Олену Живко з Днем народження!

Олена 3111

В непростий для України час, Олено, саме тобі випала участь очолити одну з ключових ланок  великої організації «Правий сектор» Львівщини – громадську. Сьогодні ГО «Правий сектор-Захід», окрім громадської та політичної роботи, фактично виконує функції волонтерського центру, що забезпечує харчами, одягом та іншою провізією, а також – юридичною підтримкою добровольців,  які воюють на передовій і  не отримують ні допомоги,  ні визнання від держави.  Знаємо, для багатьох  бійців, що повернулися з  фронту,  Олена Живко  стала реальною опорою, взявши їх під персональну опіку.

Для усього колективу ти  є взірцем того, як тендітна жінка може стати вольовим і рішучим керівником, який у найскладніших ситуаціях здатен оперативно прийняти мудре рішення. При цьому, не відступивши від засад честі та патріотизму. Водночас для нас, Олено, ти стала надійною подругою, яка неодмінно підтримає та допоможе у скрутну хвилину .

Від усього активу ГО «Правий сектор – Захід» зичимо міцного здоров’я, як для тебе, так і для твоїх  близьких та рідних, талану у житті та наснаги у роботі. Нехай наша спільна справа і надалі приносить корисні плоди.

колектив ГО “Правий сектор – Захід”

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator